Mainos

10-vuotias lapsi painaa järkyttävät 192 kiloa: "Rahat eivät riitä ostamaan ruokaa, joka tyydyttäisi hänen valtavan nälkänsä"

2:00

Kymmenvuotias indonesialainen Arya Permana on maailman painavin lapsi. Permana on nyt joutunut dieetille, sillä perhe pelkää hänen kuolevan pian.

Kymmenvuotias indonesialainen Arya Permana painaa 192 kiloa. Hän on maailman painavin lapsi.

Permana ei voi käydä painonsa vuoksi koulua, koska ei kykene kävelemään; myös vaatteiden löytäminen on mahdotonta.

Permana syö viisi suurta ateriaa päivässä. Nyt hän on joutunut dieetille, sillä perhe pelkää pojan kuolevan pian.

– Poikani kasvaa hälyttävää vauhtia ja olen huolissani hänen terveydestään. En tiedä muuta tapaa suitsia painonnousua kuin se, että annan hänelle vähemmän ruokaa, äiti Rokayah Somantri, 35, kommentoi.

Arya syntyi 3,2-kiloisena, mutta hänen painonsa alkoi nousta hyvin nopeasti jo kaksivuotiaana. Äiti ja isä Ade Somantri, 45, eivät aluksi olleet huolissaan, koska lapsi vaikutti terveeltä.

– Hän on aina nälkäinen ja syö paljon, hän voi syödä kaksi aikuisten annosta kerralla. Hän on aina väsynyt ja valittaa hengenahdistusta. Hän vain syö ja nukkuu, ja kun hän on tehnyt nämä, hän kylpee tunteja.

"Haluan nähdä pojan opiskelemassa ja leikkimässä"

Somantrin mukaan kammottavinta on nähdä oman lapsen kärsimys. Hän joutuu hoitamaan poikaa vuorokauden ympäri.

– Hän voi ottaa vain pieniä askelia ennen kuin menettää tasapainonsa. Haluan nähdä pojan opiskelemassa ja leikkimässä muiden naapuruston lasten kanssa, äiti kuvaa.

– Rahat eivät riitä ostamaan ruokaa, joka tyydyttäisi hänen valtavan nälkänsä. Lainaan rahaa, jotta poika voi syödä. En voi näännyttää häntä nälkään.

Permana on käynyt painonsa vuoksi myös lääkärillä, mutta yllättävää kyllä tohtorit eivät olleet huolissaan painosta. Nyt lääkäreihin ei enää ole varaa.

– Olen uupunut, eikä minulla ole varaa kalliiseen sairaalaan. Mutta toivon, että saan nähdä poikani täysin normaalina jonain päivänä. Yksikään äiti ei halua lakata ruokkimasta lastaan, mutta olen epäonninen ja avuton. Laitoin hänet ruskeaa riisiä sisältävälle dieetille. En ole varma, auttaako se, mutta se on ainoa tapa estää häntä kasvamasta, noin 120 euroa kuussa tienaava äiti kuvailee.

Lähde: Caters News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.