10 merkkiä, joista tiedät seksielämäsi kaipaavan piristystä

10 merkkiä osoittaa tarvitsetteko kumppanisi kanssa hieman piristystä makuhuoneen puolelle.

Rutiinit voivat olla hyviä, kun on kyse esimerkiksi töistä. Petipuuhista puhuttaessa kyseinen sana ei kuitenkaan ehkä ole paras mahdollinen vaihtoehto.

1. Et omista seksikkäitä alusvaatteita

Käsityksesi seksikkäistä alusvaatteista on se, että ainoastaan riisut alusvaatteesi heti petiin päästyäsi.

2. Harrastatte seksiä vain makuuhuoneessa

Harrastitteko edellisen kerran seksiä makuuhuoneen ulkopuolella ollessanne lomamatkalla? Parisuhde saa heti hieman lisää vipinää, kun siirrytte makuuhuoneesta esimerkiksi olohuoneen puolelle.

3. Seksiasennot kaipaavat muutosta

Vaihdatko useammin hiustyyliäsi kuin seksiasentoasi? Onko mies aina päällä? Jos harrastatte seksiä joka kerta samalla tavalla on syytä antaa mielikuvituksellesi valta.

4. Teeskelet usein

Muistatko milloin viimeksi seksin harrastaminen päättyi todelliseen mielihyvään? Seuraavalla kerralla rentoudu ja anna mielihyvälle valta!

5. Mikä esileikki?

Kestääkö esileikki lähes yhtä kauan kuin kondomin kaivaminen lipastosta? Esileikki on todella suuri osa varsinaista seksiaktia. Esileikin jälkeen molemmat ovat takuulla yhtä halukkaista harrastamaan seksiä ja nautintokin on paremmin taattu kuin muutoin.

6. Masturbaatio

Jotkut naiset eivät välttämättä uskalla parisuhteen aikana masturboida, mutta syytä olisi. Masturbaatio nimittäin päätyy harvemmin pettymykseen, joten jos haluat paremmalle tuulelle, niin anna mielikuvituksesi liitää ja mielihyvän vallata kroppasi.

7. Viettely

Onko käsityksesi viettelystä rintaliivien pois päältä ottaminen? Niin miesten kuin naistenkin tulisi käyttää enemmän aikaan kumppaninsa viettelyyn, sillä silloin molemmat osapuolet pääsevät todella nauttimaan seksistä.

8. Pysyvätkö ruoat vain keittiössä?

Makuuhuoneen puolelle voi tuoda esimerkiksi kermavaahtoa tai suklaata. Näitä voikin levittää esimerkiksi kumppanin vatsalle ja nuolla ne viekoittelevasti pois.

9. Seksi jää välistä

Jääkö teillä seksi välistä esimerkiksi jonkun sarjan katsomisen takia? Intohimon ei pitäisi katsoa aikaa ja paikkaa.

10. Fantasiat

Kumppanille voi kertoa omista fantasioistaan ja niitä voi myös parhaansa mukaan kokeilla yhdessä.

Lue myös:

    Uusimmat