10–0! FC Honka järjesti Oulussa rujot murskajaiset: "En voi hyväksyä – saunailta peruttiin"

FC Honka löylytti Oulun Palloseuraa jalkapallon Ykkösessä vieraissa rujosti 10–0. OPS:n manageri Miika Juntunen ei ottelun jälkeen varsinaisesti silitellyt suojattiensa päitä.

– En ole ikinä urani aikana, en pelaajana enkä valmentajanakaan, hävinnyt ottelua 10–0. En vain voi hyväksyä tuollaista velttoilua kentällä, häpeällinen suoritus! Joukkueessa ei ollut minkäänlaista kuria, ja keskittyminen oli tipotiessään. Kauden jälkeinen saunailta peruttiin sen ottelun myötä! Juntunen jyrisi OPS:n tiedotteessa.

Maximo Tolonen ja Kasperi Liikonen iskivät espoolaiselle Hongalle kaksi maalia mieheen. Yhden osuman värkkäsivät Tommi Saarinen, Lucas Kaufmann, Masar Ömer, Joel Perovuo, Jatuli Laevuo ja Ilari Äijälä.

Honka on varmistanut paikkansa vähintään nousukarsinnoissa. Honka on suoran nousijan paikalla olevaa sarjakärki TPS:ää kolme pistettä perässä, kun kaikilla joukkueilla on yksi ottelu pelaamatta. 

Honka ja TPS kohtaavat ensi lauantaina Espoossa kummankin viimeisessä ottelussa. TPS:lle riittää suoraan nousuun tasapeli, kun taas Honka tarvitsee TPS:n ohittamiseen voiton.

OPS on kolmanneksi viimeisenä eli kahdeksantena. OPS varmisti murskatappiosta huolimatta sarjapaikkansa, kun yhdeksäntenä sarjassa oleva Gnistan hävisi Turussa TPS:lle. Eroa Gnistaniin on ennen viimeistä ottelua viisi pistettä.

Lue myös:

    Uusimmat