Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

1.2 Tapaksia

Tapaksia
TapaksiaMTV3
Julkaistu 01.02.2006 00:00(Päivitetty 01.02.2006 15:05)

Mangosalaatti

  • 1 tuore mango
  • puolikas punasipuli
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl vadelmaviinietikkaa

Leikkaa mango ja punasipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää rypsiöljy ja etikka. Sekoita.

Maustetut kikherneet

  • 100 g kikherneitä
  • vettä liotukseen ja keittämiseen
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • (ruohosipulia)

Huuhdo ja liota kikherneitä yön yli. Keitä herneitä suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Sekoita oliiviöljyyn mausteet ja lisää mukaan lämpimät kikherneet.

Maustettu mozzarella

  • 1 pallo mozzarellaa
  • kirsikkatomaatteja
  • tuoretta basilikaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • Murra tai leikkaa mozzarella pieniksi paloiksi. Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia. Sekoita mozzarella palat, tomaatin puolikkaat, basilika ja öljy keskenään ja rouhi pippuria päälle.

    Hunajaista ankanrintaa

    • 1 luuton ankanrinta
    • suolaa
    • pippuria
    • 2 tl hunajaa
    • ituja
    • sitruunamehua

    Lämmitä hunaja ja sivele se ankanrinnan pintaan. Sekoita idut ja sitruunamehu. Leikkaa ankanrinnasta ohuita viipaleita ja asettele päälle ituja.

    Resepti: Henrik Poulsen ja Teresa Välimäki /Ruokala

    Lisää aiheesta:

    Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"Omistatko moottorikelkan? Varmista yksi asia – muuten vaarana "huomattavat kulut" Tutkimusväite: Jo yksi kevytlimu päivässä voi lisätä maksasairauden riskiäRavintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä" Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivääNyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoista
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 19:21
      Perhe

      Wenla asuu lapsensa kanssa puolet vuodesta poissa kotoa – "Ei muuta kuin vauva kainaloon ja menoksi"

    • 16:55
      Moottorikelkat

      Omistatko moottorikelkan? Varmista yksi asia – muuten vaarana "huomattavat kulut"

    • 14:52
      Sairaudet ja taudit

      Tutkimusväite: Jo yksi kevytlimu päivässä voi lisätä maksasairauden riskiä

    • 11:14
      Linnan juhlat

      Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

    • 09:17
      Linnan juhlat

      Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää