Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

1.2 Tapaksia

Tapaksia
TapaksiaMTV3
Julkaistu 01.02.2006 00:00(Päivitetty 01.02.2006 15:05)

Mangosalaatti

  • 1 tuore mango
  • puolikas punasipuli
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl vadelmaviinietikkaa

Leikkaa mango ja punasipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää rypsiöljy ja etikka. Sekoita.

Maustetut kikherneet

  • 100 g kikherneitä
  • vettä liotukseen ja keittämiseen
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • (ruohosipulia)

Huuhdo ja liota kikherneitä yön yli. Keitä herneitä suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Sekoita oliiviöljyyn mausteet ja lisää mukaan lämpimät kikherneet.

Maustettu mozzarella

  • 1 pallo mozzarellaa
  • kirsikkatomaatteja
  • tuoretta basilikaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • Murra tai leikkaa mozzarella pieniksi paloiksi. Leikkaa kirsikkatomaatit kahtia. Sekoita mozzarella palat, tomaatin puolikkaat, basilika ja öljy keskenään ja rouhi pippuria päälle.

    Hunajaista ankanrintaa

    • 1 luuton ankanrinta
    • suolaa
    • pippuria
    • 2 tl hunajaa
    • ituja
    • sitruunamehua

    Lämmitä hunaja ja sivele se ankanrinnan pintaan. Sekoita idut ja sitruunamehu. Leikkaa ankanrinnasta ohuita viipaleita ja asettele päälle ituja.

    Resepti: Henrik Poulsen ja Teresa Välimäki /Ruokala

    Lisää aiheesta:

    Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennäGoogle julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansaOletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyySuomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvallaMiau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian tottaNäin elatustuen ja elatusavun määrät muuttuvat vuonna 2026
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 18:59
      Ruokaniksit

      Tämän helpommaksi ei valkosipulin kuoriminen enää voi mennä

    • 16:59
      Google

      Google julkaisi vuoden trendit – pyysimme kansalaisia paljastamaan oman hakuhistoriansa

    • 16:52
      Meikit

      Oletko "väsynyt tyttö"? Näin trendimeikki syntyy

    • 14:15
      Ruoka

      Suomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvalla

    • 13:31
      Kissat

      Miau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian totta