Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Valkosipulilla maustetut nappirouskut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kevyitä nappirouskuja voi napostella sellaisenaan!

  • Ruokavalio: Kasvisruoka, Kevyt, Laktoositon, Gluteeniton, Kananmunaton, Kasvisruoka

Ainekset

  • 1 l pieniä rouskuja
  • 1 iso sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä

Mausteliemi

  • 1 dl sokeria
  • 1 1/2 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
  • 1 1/2 dl vettä
  • 1/2 rkl suolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 5 mustapippuria

Valmistusohje

Keitä perattuja rouskuja runsaassa vedessä muutama minuutti. Kaada vesi pois ja huuhtele sienet.

Leikkaa sipuli renkaiksi ja valkosipulinkynsi viipaleiksi. Laita ryöpätyt rouskut kerroksittain sipulirenkaiden ja valkosipuliviipaleiden kanssa lasitölkkiin.

Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Kaada kuuma liemi tölkkiin sienten päälle niin, että sienet peittyvät. Sulje tölkki ja säilytä sitä jääkaapissa.

Rouskut säilyvät muutaman kuukauden.

Lisää aiheesta:

Rakuunalla maustetut valkosipulinkynnetMetsämiehen sipulirouskutLasimestarin sienetMetsämiehen sipulirouskutSäilykekeltajuuretRajamäen Maustekurkut
SäilöntäKeventäjätSienisatoKasvisruokaKevytLaktoositonGluteeniton
Kananmunaton
Lisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Säilöntä
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Sitruunaiset valkosipulit

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Hunajaiset valkosipulikynnet

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Rakuunalla maustetut valkosipulinkynnet

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Yrttiset vihannekset kreikkalaiseen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Sillikurkku