Metsämiehen sipulirouskut

Marinoi rouskuja muutama päivä mausteliemessä lasitölkissä ennen syömistä.

Ainekset

  • 1 l pieniä kangasrouskuja
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä

Mausteliemi

  • 1 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 1/2 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 10 kokonaista mustapippuria

Valmistusohje

Lado ryöpätyt sienet kerroksittain renkaiksi leikattujen sipulien ja murskattujen valkosipulin kynsien kanssa lasitölkkiin. Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle.

Säilytä jääkaapissa.

Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät pitempäänkin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.