Metsämiehen sipulirouskut
Marinoi rouskuja muutama päivä mausteliemessä lasitölkissä ennen syömistä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 l pieniä kangasrouskuja
- 1 pieni punasipuli
- 1 pieni sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
Mausteliemi
- 1 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 1 1/2 dl vettä
- 2 tl suolaa
- 10 kokonaista mustapippuria
Valmistusohje
Lado ryöpätyt sienet kerroksittain renkaiksi leikattujen sipulien ja murskattujen valkosipulin kynsien kanssa lasitölkkiin. Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle.
Säilytä jääkaapissa.
Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät pitempäänkin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa