Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lasimestarin sienet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sekasienet ja mausteliemi syntyvät hetkessä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 1 l sekasieniä, esim. rouskuja
  • 2 porkkanaa
  • 1 punasipuli

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
  • 2 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 5 maustepippuria
  • 4 kokonaista neilikkaa

Valmistusohje

Puhdista sienet ja ryöppää ne tarvittaessa. Lado ryöpätyt sienet lasitölkkeihin.

Keitä vettä, sokeria ja mausteita noin 10 minuuttia.

Lisää etikka. Kaada liemi kuumana sienien päälle. Tarkista, että liemi peittää sienet. Säilytyslämpötila alle kymmenen astetta.

Lisää aiheesta:

Metsämiehen sipulirouskutRajamäen etikkapunajuuretMausteiset nappirouskutMetsämiehen sipulirouskutHillotut suppilovahverotValkosipulilla maustetut nappirouskut
SienetAlkuruoatKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaSienisato
Lisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Sienet
  • 03.10.202307:08
    Nopeat ja helpot

    Helppo sienipasta

  • 25.11.202212:52
    Kastike lihalle

    Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella

  • 10.09.202213:30
    Harri Syrjänen

    Kantarelli-kesäkurpitsarisotto Harri Syrjäsen tapaan

  • 03.09.202113:16
    Sienipasta

    Harri Syrjäsen tatti-poropasta

  • 20.08.202112:37
    Sienipasta

    Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta