Hunajaiset valkosipulikynnet
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 6 - 7 valkosipulia
- 6 dl vettä
Marinadi
- 2 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
- 1 dl vettä
- 4 rkl sitruunamehua
- 5 rkl vaaleaa siirappia
- 2 tl merisuolaa
- 1 tl kuivattua timjamia tai tuoretta timjamia oksina
Valmistusohje
Keitä toisistaan irrotettuja kynsiä vedessä noin 5 minuuttia. Huuhtele kynnet kylmällä vedellä.
Purista kynnet ulos kuoristaan ja asettele tölkkeihin. Kaada kiehuvaksi kuumennettu mausteliemi hieman jäähtyneenä kynsien päälle, niin että ne peittyvät.
Anna maustua jääkaapissa muutamia päiviä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan