Hunajaiset valkosipulikynnet

Ainekset

  • 6 - 7 valkosipulia
  • 6 dl vettä

Marinadi

  • 2 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
  • 1 dl vettä
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 5 rkl vaaleaa siirappia
  • 2 tl merisuolaa
  • 1 tl kuivattua timjamia tai tuoretta timjamia oksina

Valmistusohje

Keitä toisistaan irrotettuja kynsiä vedessä noin 5 minuuttia. Huuhtele kynnet kylmällä vedellä.

Purista kynnet ulos kuoristaan ja asettele tölkkeihin. Kaada kiehuvaksi kuumennettu mausteliemi hieman jäähtyneenä kynsien päälle, niin että ne peittyvät.

Anna maustua jääkaapissa muutamia päiviä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja