Rakuunalla maustetut valkosipulinkynnet
Julkaistu
Napostele valkosipuleita vaikkapa leivän päällä tai salaatin seuralaisena.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 5–6 valkosipulia
- vettä
- tuoretta rakuunaa
Mausteliemi
- 2 dl vettä
- 1 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
- 4 rkl hunajaa
- 3 rkl tuoretta rakuunaa
- 5 roseepippuria
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Irrota kynnet toinen toisistaan. Keitä kuorimattomia kynsiä vedessä 5–10 minuuttia kynsien koon mukaan. Kaada vesi pois ja huuhtele kynnet kylmällä vedellä. Purista kynnet ulos kuoristaan ja lado ne kerroksittain tuoreen rakuunan kanssa tölkkeihin.
Keitä maustelientä 5 minuuttia ja kaada se kuumana kynsien päälle niin, että kynnet peittyvät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan