Sillikurkku

Tämä kurkkuresepti sai alkunsa, kun tietyt lapset eivät halunneet syödä silliä – mutta monet muut kuin lapsetkin alkoivat arvostaa ”sillikurkkua”. Monet kasvissyöjät ilahtuvat siitä, että joulupöydässä tarjoillaan ruokalajia, joka vastaa silliä. Kurkkua voi säilyttää jääkaapissa muutaman tunnin.

Neljälle

  • 1 vihreä lavakurkku
  • 2 tl suolaa
  • 1 ½ rkl etikkaa
  • 4 rkl vettä
  • 3 rkl sokeria
  • 6 kokonaista maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä

Valmistusohje

1. Leikkaa kurkku tangoiksi.

2. Sekoita suola, etikka, vesi, sokeri, maustepippurit ja laakerinlehdet liemeksi.

3. Laita kurkku tarjoiluvadille, kaada liemi päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja