Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sitruunaiset valkosipulit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sitruunaisia valkosipuleita roseepippureilla ja laakerinlehdellä maustetussa vesi-viinietikkaliemessä.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka

Ainekset

  • 3 valkosipulia
  • 1 tl suolaa
  • 6 roseepippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 1/2 dl vettä
  • 1 dl Rajamäen Viinietikkaa

Mausteliemi

  • 2 dl Lanfranchi sitruunaoliiviöljyä
  • 1/2 dl keitinlientä
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

Erottele valkosipulienkynnet toisistaan ja laita ne hetkeksi kylmään veteen, jotta kuoret irtoavat paremmin. Kuori liotetut kynnet.

Keitä kynsiä noin 5 minuuttia suolalla, roseepippureilla ja laakerinlehdellä maustetussa vesi-viinietikkaliemessä.

Laita kynnet lasitölkkiin ja ota talteen keitinliemi. Sekoita mausteliemen aineet keskenään ja kaada liemi kynsien päälle lasipurkkiin niin, että kynnet peittyvät. Sulje kansi ja säilytä purkkia jääkaapissa.

Lisää aiheesta:

Hunajaiset valkosipulikynnetRakuunalla maustetut valkosipulinkynnetPunaviinimarinoitu silliRakuunalla maustetut valkosipulinkynnetValkosipulilla maustetut nappirouskutSäilykekeltajuuret
SäilöntäKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKasvisruokaLisäkeruoat
Kasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Säilöntä
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Sitruunaiset valkosipulit

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Hunajaiset valkosipulikynnet

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Rakuunalla maustetut valkosipulinkynnet

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Yrttiset vihannekset kreikkalaiseen tapaan

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Sillikurkku