Mainos
Mainos

Sitruunaisia valkosipuleita roseepippureilla ja laakerinlehdellä maustetussa vesi-viinietikkaliemessä.

Ainekset

  • 3 valkosipulia
  • 1 tl suolaa
  • 6 roseepippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 1/2 dl vettä
  • 1 dl Rajamäen Viinietikkaa

Mausteliemi

  • 2 dl Lanfranchi sitruunaoliiviöljyä
  • 1/2 dl keitinlientä
  • 2 rkl sokeria

Valmistusohje

Erottele valkosipulienkynnet toisistaan ja laita ne hetkeksi kylmään veteen, jotta kuoret irtoavat paremmin. Kuori liotetut kynnet.

Keitä kynsiä noin 5 minuuttia suolalla, roseepippureilla ja laakerinlehdellä maustetussa vesi-viinietikkaliemessä.

Laita kynnet lasitölkkiin ja ota talteen keitinliemi. Sekoita mausteliemen aineet keskenään ja kaada liemi kynsien päälle lasipurkkiin niin, että kynnet peittyvät. Sulje kansi ja säilytä purkkia jääkaapissa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.