Mainos
Mainos

Pienistä kangasrouskuista syntyy maukas metsämiehen lisuke.

Ainekset

  • 1 l pieniä kangasrouskuja
  • 1 pieni punasipuli
  • 1 pieni sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä

Mausteliemi

  • 1 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 1/2 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 10 kokonaista mustapippuria

Valmistusohje

Lado ryöpätyt sienet kerroksittain renkaiksi leikattujen sipulien ja murskattujen valkosipulinkynsien kanssa lasitölkkiin. Kuumenna mausteliemi ja kaada se sienten päälle. Säilytä jääkaapissa.

Rouskuja voi maistella jo muutaman päivän kuluttua, mutta ne säilyvät pitempäänkin.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.