Rakuunalla maustetut valkosipulinkynnet
Julkaistu
Valkosipulikynsien maustaminen käy käden käänteessä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 5 – 6 valkosipulia
- vettä
- tuoretta rakuunaa
- 2 dl vettä
- 1 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
- 4 rkl hunajaa
- 3 rkl tuoretta rakuunaa
- 5 roseepippuria
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
Irrota kynnet toinen toisistaan. Keitä kuorimattomia kynsiä vedessä 5 – 10 minuuttia kynsien koon mukaan.
Kaada vesi pois ja huuhtele kynnet kylmällä vedellä. Purista kynnet ulos kuoristaan ja lado ne kerroksittain tuoreen rakuunan kanssa tölkkeihin.
Keitä maustelientä 5 minuuttia ja kaada se kuumana kynsien päälle niin, että kynnet peittyvät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti