Silli à la Russe

Ainekset

  • 2 pkt sillifilettä
  • 2 maustekurkkua
  • 3 säilykepunajuurta
  • 2 keitettyä munaa
  • 1 puna- tai keltasipuli
  • 3 rkl kapriksia

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 2 tl sinappia

Valmistusohje

Fileoi sillit ja poista nahka. Huuhtele fileet nopeasti kylmällä vedellä. Valuta fileet ja leikkaa paloiksi. Kuutioi punajuuret, kurkut sekä munanvalkuaiset pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja munankeltuaiset. Asettele sillipalat ja lisäkkeet vadille kauniiksi riveiksi. Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kastike sillien päälle tai viereen. Koristele kapriksilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!