Kokonaista matjessilliä

Tämä on loistava kesälounas – nopeasti ja helposti valmistettava ja hyvin herkullinen.

Neljälle

  • 4 kokonaista matjessilliä
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 1 nippu ruohosipulia
  • jauhettua valkopippuria
  • ½ nippu tilliä

Tarjoiluun

  • voisulaa
  • vastakeitettyä uusia perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua munat. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuesti. Hienonna ruohosipuli. Asettele punasipulirenkaat neljän lautasen reunoille.

2. Sekoita munasilppu, ruohosipuli ja valkopippuri. Asettele seosta jokaisen lautasen keskelle. Asettele sillit munahakkeen päälle, koristele tillillä.

3. Sulata voi ja anna jokaisen ruokailijan kaataa itse voisulaa annokselleen. Uudet perunat ovat maukas lisuke.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!