Kokonaista matjessilliä

Tämä on loistava kesälounas – nopeasti ja helposti valmistettava ja hyvin herkullinen.

Neljälle

  • 4 kokonaista matjessilliä
  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 1 nippu ruohosipulia
  • jauhettua valkopippuria
  • ½ nippu tilliä

Tarjoiluun

  • voisulaa
  • vastakeitettyä uusia perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja silppua munat. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuesti. Hienonna ruohosipuli. Asettele punasipulirenkaat neljän lautasen reunoille.

2. Sekoita munasilppu, ruohosipuli ja valkopippuri. Asettele seosta jokaisen lautasen keskelle. Asettele sillit munahakkeen päälle, koristele tillillä.

3. Sulata voi ja anna jokaisen ruokailijan kaataa itse voisulaa annokselleen. Uudet perunat ovat maukas lisuke.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.