Silliä punaisessa kastikkeessa

Tämän ihanan silliruoan voit valmistaa tarjoilupäivänä.

Neljälle

  • 4-6 matjesfileetä paloina
  • 1 punasipuli
  • 1 dl tilliä, hienonnettuna
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • ¾ dl kidesokeria
  • 2 dl tomaattimehua
  • muutama tippa tabascoa
  • hieman vastajauhettua mustapippuria
  • halutessasi, 2 rkl sherryä

Valmistusohje

1. Laita sillipalat vadille. Hienonna sipuli ja tilli ja asettele ne sillien ympärille.

2. Sekoita viinietikka, öljy, sokeri ja tomaattimehu, sekoita kunnes sokeri on sulanut. Mausta tabascolla, pippurilla ja sherryllä. Kaada liemi sillien päälle, anna sillin vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!