Silliä à la Russe

Tämä herkullinen silliruoka riittää neljälle pääruoaksi ja 6-8 hengelle alkuruoaksi tai noutopöytään.

Neljälle

  • 2 purkkia matjessilliä
  • 2 kovaksi keitettyä munaa
  • 2 purkkia ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 sipuli
  • 2 suolakurkkua
  • ½ dl etikkapunajuurta
  • 1 dl tillisilppua

Valmistusohje

1. Valuta sillit ja leikkaa paloiksi. Laita ne vadin pohjalle. Kuori ja hienonna munat ja ripottele sillien päälle. Sekoita keskenään ranskankerma ja majoneesi ja levitä seos sillin ja munan päälle.

2. Silppua tilli ja punajuuret.

3. Kuori ja silppua sipuli. Pilko kurkut. Yhdistä hakkeet ja levitä raitana vinosti sillivadin päälle. Asettele tilli- ja punajuurisilput raidoiksi sipuli-kurkkuraidan sivuille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja