Silliä à la Russe

Tämä herkullinen silliruoka riittää neljälle pääruoaksi ja 6-8 hengelle alkuruoaksi tai noutopöytään.

Neljälle

  • 2 purkkia matjessilliä
  • 2 kovaksi keitettyä munaa
  • 2 purkkia ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 sipuli
  • 2 suolakurkkua
  • ½ dl etikkapunajuurta
  • 1 dl tillisilppua

Valmistusohje

1. Valuta sillit ja leikkaa paloiksi. Laita ne vadin pohjalle. Kuori ja hienonna munat ja ripottele sillien päälle. Sekoita keskenään ranskankerma ja majoneesi ja levitä seos sillin ja munan päälle.

2. Silppua tilli ja punajuuret.

3. Kuori ja silppua sipuli. Pilko kurkut. Yhdistä hakkeet ja levitä raitana vinosti sillivadin päälle. Asettele tilli- ja punajuurisilput raidoiksi sipuli-kurkkuraidan sivuille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.