Silliä à la Russe
Julkaistu
Tämä herkullinen silliruoka riittää neljälle pääruoaksi ja 6-8 hengelle alkuruoaksi tai noutopöytään.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 purkkia matjessilliä
- 2 kovaksi keitettyä munaa
- 2 purkkia ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 sipuli
- 2 suolakurkkua
- ½ dl etikkapunajuurta
- 1 dl tillisilppua
Valmistusohje
1. Valuta sillit ja leikkaa paloiksi. Laita ne vadin pohjalle. Kuori ja hienonna munat ja ripottele sillien päälle. Sekoita keskenään ranskankerma ja majoneesi ja levitä seos sillin ja munan päälle.
2. Silppua tilli ja punajuuret.
3. Kuori ja silppua sipuli. Pilko kurkut. Yhdistä hakkeet ja levitä raitana vinosti sillivadin päälle. Asettele tilli- ja punajuurisilput raidoiksi sipuli-kurkkuraidan sivuille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti