Silliä à la Russe

Tämä herkullinen silliruoka riittää neljälle pääruoaksi ja 6-8 hengelle alkuruoaksi tai noutopöytään.

Neljälle

  • 2 purkkia matjessilliä
  • 2 kovaksi keitettyä munaa
  • 2 purkkia ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 sipuli
  • 2 suolakurkkua
  • ½ dl etikkapunajuurta
  • 1 dl tillisilppua

Valmistusohje

1. Valuta sillit ja leikkaa paloiksi. Laita ne vadin pohjalle. Kuori ja hienonna munat ja ripottele sillien päälle. Sekoita keskenään ranskankerma ja majoneesi ja levitä seos sillin ja munan päälle.

2. Silppua tilli ja punajuuret.

3. Kuori ja silppua sipuli. Pilko kurkut. Yhdistä hakkeet ja levitä raitana vinosti sillivadin päälle. Asettele tilli- ja punajuurisilput raidoiksi sipuli-kurkkuraidan sivuille.

Parhaat ruokaohjelmat