Kuminasilli
Julkaistu
Jännittävä sillisäilyke, jossa on paljon mausteista makua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle-kuudelle
- 1 prk liotettuja sillifileitä
- 2 keltasipulia, viipaleina
- 1 iso nippu tilliä, hienonnettuna
Liemi
- 2 dl valkoviinietikkaa
- 1 dl kidesokeria
- 10 valkopippuria
- 10 maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 1-2 tl kuminaa
Valmistusohje
1. Paloittele sillit. Kuumenna liemi kiehuvaksi niin että sokeri sulaa. Anna jäähtyä.
2. Lado vuorotellen silliä, sipulia ja tilliä kulhoon, kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1 vuorokausi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan