Kuminasilli

Jännittävä sillisäilyke, jossa on paljon mausteista makua.

Neljälle-kuudelle

  • 1 prk liotettuja sillifileitä
  • 2 keltasipulia, viipaleina
  • 1 iso nippu tilliä, hienonnettuna

Liemi

  • 2 dl valkoviinietikkaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 10 valkopippuria
  • 10 maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 1-2 tl kuminaa

Valmistusohje

1. Paloittele sillit. Kuumenna liemi kiehuvaksi niin että sokeri sulaa. Anna jäähtyä.

2. Lado vuorotellen silliä, sipulia ja tilliä kulhoon, kaada liemi päälle. Anna vetäytyä 1 vuorokausi ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!