Punssi-madeirasilli

Ehkä uusi sillisuosikki?

Kahdelletoista

  • 8 liotettua säilykesillifileetä
  • 1 iso keltasipuli, viipaleina
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 2 rkl kidesokeria
  • 2 tl murskattuja neilikoita
  • 1 dl tomaattiketsuppia
  • ½ dl kevytmajoneesia
  • ½ dl madeiraa
  • ½ dl punssia

Valmistusohje

1. Paloittele sillit, laita kolme paloiteltua fileetä kulhon pohjalle niin että ne näyttävät ehjiltä. Peitä viipaloidulla sipulilla.

2. Sekoita tilli, sokeri ja neilikat, ripottele päälle puolet seoksesta. Laita päälle loput sillit, mausteseos ja sipuli. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi.

3. Vatkaa ketsuppi, majoneesi, madeira ja punssi. Kaada kulhoon ja anna vetäytyä 6-8 tuntia jääkaapissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!