Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Joulun sherrysilli

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 4 valutettua sillifileetä
  • ½ dl etikkaa
  • 1 dl kidesokeria
  • 1 ½ dl vettä
  • 1 punasipuli viipaleina
  • 1 pieni porkkana viipaleina
  • 8 kokonaista maustepippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 2 rkl kuivaa sherryä
  • ½ dl tomaattimehua

Valmistusohje

1. Sekoita etikkaliemi etikasta, kidesokerista, vedestä, tomaattimehusta ja sherrystä. Sekoita kunnolla niin että sokeri liukenee. Mausta maustepippureilla ja laakerinlehdellä.

2. Laita hyvin valutetut sillifileet liemeen. Anna maustua jääkaapissa vähintään 1 vuorokausi.

3. Paloittele silli ja koristele hienonnetulla punasipulilla, porkkanalla ja murskatuilla maustepippureilla.

Tilkka sherryä ja tomaattimehua antavat tälle sillisäilykkeelle makua. Sherrysilli näyttää mukavalta joulupöydässä punaisuudessaan. Ja se on lisäksi hyvää. Lientä ei tarvitse keittää, se vain sekoitetaan.

Lisää aiheesta:

Raikas sitruunasilliSherrysilliJoulusilliTalon punaviinimarinoitu silliSilliä punaisessa kastikkeessaSitruunasilli joulupöytään
MaustesilliKananmunatonGluteenitonLaktoositonJouluAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli
  • 21.12.201509:05
    Päivän resepti

    Hellapoliisin sinappisilli

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Raikas sitruunasilli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Joulun sherrysilli

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Keltainen silli

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kuminasilli