Hellapoliisin sinappisilli
21.12.2015 Joulupöydän kalavalikoimaan kuuluu perinteinen sinappisilli. Valmista tämä jo hyvissä ajoin ennen joulua maustumaan jääkaappiin. Vaikka olisit viime hetkillä liikkeellä, onnistut silti.
1 pienehkö purkki
- 1 dl sinappia
- 2 rkl viinietikkaa
- 1 rkl fariinisokeria
- ½ dl rypsiöljyä
- (1 sipuli ohuina renkaina)
- 2-3 rkl hienonnettua tilliä
- 160 g sillifileetä
Valmistusohje
Sekoita sinappi, viinietikka, fariinisokeri, öljy, ohueksi leikattu sipuli ja hienonnettu tilli keskenään.
Huuhtele sillifileet, kuivaa talouspaperilla taputellen ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita kalapalat sinappikastikkeeseen ja laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin.
Anna maustua muutama päivä ennen tarjoilua jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan