Hellapoliisin sinappisilli

21.12.2015 Joulupöydän kalavalikoimaan kuuluu perinteinen sinappisilli. Valmista tämä jo hyvissä ajoin ennen joulua maustumaan jääkaappiin. Vaikka olisit viime hetkillä liikkeellä, onnistut silti.

1 pienehkö purkki

  • 1 dl sinappia
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ dl rypsiöljyä
  • (1 sipuli ohuina renkaina)
  • 2-3 rkl hienonnettua tilliä
  • 160 g sillifileetä

Valmistusohje

Sekoita sinappi, viinietikka, fariinisokeri, öljy, ohueksi leikattu sipuli ja hienonnettu tilli keskenään.

Huuhtele sillifileet, kuivaa talouspaperilla taputellen ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.

Sekoita kalapalat sinappikastikkeeseen ja laita puhtaaseen kuumennettuun purkkiin.

Anna maustua muutama päivä ennen tarjoilua jääkaapissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja