Mainos
Mainos

Tässä silliliemi on tehty sitruunasta eikä etikasta. Se antaa raikkaan, erinomaisen maun.

Kuudelle

  • 4 liotettua, suolaista sillifileetä
  • 2 sitruunaa
  • 1 ½ dl vettä
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 punasipuli
  • ½ purjo
  • 1 nippu tilliä
  • 1 pieni laakerinlehti
  • 2 tl kokonaisia maustepippureita
  • 3 mausteneilikkaa

Valmistusohje

1. Purista sitruunoista mehu. Kuumenna sitruunamehu, vesi ja sokeri kiehuvaksi, anna liemen jäähtyä.

2. Viipaloi sipuli ja purjo. Leikkaa sillifileet 1 ½-2 cm levyisiksi, viistoiksi paloiksi.

3. Lado sillipaloja, sipulia, purjoa, tilliä ja mausteita purkkiin. Kaada liemi päälle.

4. Anna maustua kylmässä 1-2 vuorokautta.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.