Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Häränlihaa punaviinissä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 hengelle

  • 900 grammaa naudan- tai häränlihaa leikattuna reiluiksi kuutioiksi
  • 2 punasipulia paloiteltuna
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä
  • 1,2 dl neitsytoliiviöljyä
  • 7 dl punaviiniä (esim. toscanalainen Chianti)
  • 2 tl kokonaisia pippureita
  • suolaa

Valmistusohje

- Kuumenna neitsytoliiviöljy paistinpannulla. Lisää liha, sipuli ja valkosipuli. Ruskista noin kahden minuutin ajan. Sekoita säännöllisesti.

- Lisää viiniä niin paljon, että liha peittyy. Mausta suolalla ja kokonaisilla pippureilla.

- Kuumenna viini kiehumispisteeseen. Pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen pari tuntia.

Stracotto al Chianti on helppo yhden kattilan ateria, jonka voi vain laittaa tulelle ja unohtaa sitten siihen. Ainoa asia, josta tarvitsee huolehtia, on Chianti-viinin määrä.

Lisää aiheesta:

Kukkoa viinissäRydbergin pihvi-pyttisViininviljelijän kasslerPerinteistä hapankaalia ja sianpotkaaKeitetty häränrinta juuresten keraLammasta kaalissa
NaudanlihapataKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Naudanlihapata
  • 12.01.202113:03
    Viiden jälkeen

    Tilliliha – helppo ja perinteinen ohje

  • 21.10.202011:53
    Liha

    Aito stroganoff – venäläisten liharuokien klassikko

  • 21.10.202009:07
    Karjalanpaisti

    Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Ananas-mangolihapata

  • 18.02.201300:00
    Kanapata

    Klassinen pot-au-feu