Viininviljelijän kassler

Luotettavan klassikkoruoan muunnelma.

Neljälle-kuudelle

  • noin 1 kg luutonta kassleria
  • mustapippuria
  • 1 tl timjamia
  • 2 tl murustettua rosmariinia
  • noin 300 g halkaistuja viinirypäleitä
  • 1 pieni prk ananasviipaleita, paloina

Valmistusohje

1. Hiero mausteet lihaan, ruskista se hyvin joka puolelta padassa. Lisää rypäleet ja ananas sekä tilkka ananaslientä.

2. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 30 minuuttia niin että liha lämpenee kokonaan. Tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.