Viininviljelijän kassler
Luotettavan klassikkoruoan muunnelma.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle-kuudelle
- noin 1 kg luutonta kassleria
- mustapippuria
- 1 tl timjamia
- 2 tl murustettua rosmariinia
- noin 300 g halkaistuja viinirypäleitä
- 1 pieni prk ananasviipaleita, paloina
Valmistusohje
1. Hiero mausteet lihaan, ruskista se hyvin joka puolelta padassa. Lisää rypäleet ja ananas sekä tilkka ananaslientä.
2. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 30 minuuttia niin että liha lämpenee kokonaan. Tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti