Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kukkoa viinissä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 10 pikkusipulia
  • 200 g herkkusieniä
  • 150 g savusianlihaa kuutioina
  • 1 laakerinlehti
  • 1 tl timjamia
  • 3 dl punaviiniä
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat ja ruskista ne kauttaaltaan. Siirrä pataan ja ripota vehnäjauhoa päälle.

2. Laita sipulit kiehuvaan veteen pariksi minuutiksi. Huuhtele ne kylmällä vedellä ja kuori. Ruskista sipulit voissa pannulla ja siirrä sitten pataan. Ruskista myös sienet ja lopuksi savusivukuutiot ja laita myös pataan. Lisää persilja, laakerinlehti ja timjami, kaada päälle puolet viinistä.

3. Keitä hiljaa kannen alla 35-40 minuuttia ja lisää viiniä keitokseen silloin tällöin.

Lisää aiheesta:

Haudutettu broileri-tomaattipataKananpoikaa Bonne FemmeCoq au vin keitetyllä riisilläKananpoika valkoviinikastikkeessaAvokadokananpoikaYrttinen broileripata
Coq au vinKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Klassinen ranskalainen ruoka, joka on helppoa saada onnistumaan. Kukkoja ei kylläkään niin vain saa, mutta broileri käy yhtä hyvin. Voit tarjoilla ohessa riisiä, perunoita, nuudeleita tai rapeakuorista patonkia.

Tuoreimmat aiheesta

Coq au vin
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kukkoa viinissä savukyljen kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kukkoa viinissä

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Coq au vin keitetyllä riisillä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Coq au vin

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Coq au vin pekonilla