Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Makuja
28.10.2017
Naudanlihapata Henri Alén
Pataruoat maistuvat erityisesti syksyn tullen. TV:stä tuttu huippukokki luottaa klassiseen ja mehevään ranskalaiseen lihapataan, joka saa makunsa punaviinistä. Kokki ja ravintoloitsija Henri Alénilla on yksi pataruokasuosikki ylitse muiden. Mies kertoo Makuja-sivustolle, että jo pidemmän aikaa hänen on tehnyt mieli hyvää burgundinpataa.
Reseptit
ti 12.1.
Naudanlihapata Viiden jälkeen
Tilliliha on klassikko ja monille tuttu kouluruoka. Viiden jälkeen -ohjelmassa valmistettiin superhyvää tillilihaa Marttojen ohjeella.
21.10.2020
Naudanlihapata Liha
Stroganoff on klassinen, alkuperältään venäläinen liharuoka, joka tarjoillaan smetanan kera. Kokeile Lihatiedotus ry:n helppoa reseptiä.
Naudanlihapata Karjalanpaisti
Karjalanpaisti on helppo perinneruoka, jota lähes kaikki rakastavat! Nappaa Lihatiedotus ry:n paras perinteinen resepti.
18.2.2013
Naudanlihapata Kananmunaton
Tähän ruokaan voit käyttää monia eri naudanlihan kohtia, luiden kera tai ilman. Hirvenlihan käy, jos sitä on saatavissa. 1. Leikkaa liha patapaloiksi ja laita ne pataan vihannesten kanssa. Murenna lihaliemikuutio sekaan, kaada päälle vettä, niin että se juuri peittää lihat ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto pinnalta tarkoin ja lisää pataan
Naudanlihapata Gluteeniton
Sami Garam todistaa, että kouluruokainhokki tilliliha on oikeasti hyvää. Samin ohjeella annnos saa uuden ulottuvuuden ja on todella herkullista. Tätä kannattaa tarjota perheen pienimmillekin. Keitä liha kokonaisena palana juureksilla, laakerinlehdillä, pippureilla, sitruunaviipaleilla ja sokerilla maustetussa liemessä. Ota liha pois liemestä
Naudanlihapata Porsaanlihapata
Brasilian kansallisruoan nimi on feijoada, joka on mehevä pataruoka. Sen voi valmistaa monella eri tavalla, ja se pitää valmistella päivää ennen tarjoilua. Erilaiset lihalaadut tarjoillaan mustapapujen kera. Annokset ovat kunnonkokoisia! 1. Kuori ja hienonna sipulit karkeasti. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet hienosti. Viipaloi selleri.
Vaatii pitkän kypsymisajan, mutta on maukasta, kun tulee uunista ulos. Ja marinointi antaa pikantin maun. 1. Laita sitruunansiivut ja persiljasilppu kulhon pohjalle ja laske paisti niiden päälle. Sekoita marinadin ainekset ja kaada lihan päälle. Laita marinoitumaan jääkaappiin vuorokaudeksi ja kääntele lihaa pari kertaa. 2. Kuumenna uuni
Kokonainen pullo punaviiniä kuuluu tähän ranskalaisen lihapataan. Alkoholi höyrystyy pois kiehuessaan, joten jäljelle jää vain viinin muheva maku. Tarjoile keitettyjä perunoita ja hyvää leipää padan kanssa. 1. Suikaloi siankylki ja ruskista suikaleet. Leikkaa sisäpaisti isoiksi kuutioiksi. Kuori sipuli, porkkana ja selleri ja paloittele ne.
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja