Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Reseptit
ti 12.1.
Kanapata Broilerinkoivet
Kanaviillokki on monelle tuttu erityisesti kouluruokana. Kotona kanaviillokkia on helppo valmistaa ja siitä tulee taatusti maistuvaa tällä Marttojen ohjeella. Nopea arkiruoka, jota kannattaa kokeilla!
17.1.2020
Lyonin kana on klassinen ja helppo ranskalainen kanaruoka, jossa hapokkaan etikan, suolaisen kanaliemen ja pehmeän ranskankerman makumaailma yhdistyy täydellisesti. Valmista Lyonin kana rasvaisemmista broilerin osista, kuten broilerin koivista tai koipipaloista.
18.2.2013
Kanapata Kananmunaton
Keittiömestari Sami Tallbergin mausteinen kana-palsternakkapata sopii tarjoiltavaksi yksin tai riisin kera. 1. Mausta kanankoivet kauttaaltaan suolalla ja pippurilla. Ruskista ne paistokasarissa. 2. Hienonna sipulit. Lisää ne ja murskatut valkosipulinkynnet kanankoipien joukkoon. Lisää laakerinlehdet, hienonnettu timjami sekä garam masala.
Tämä on oikeastaan keiton ja pataruoan välimuoto – ja muhevamakuinen sellainen. Tulisuutta tuo piri-piri, pieni chililajike. Jos haluat miedompaa pataa, vähennä piri-pirin määrää. Tarjoile mielellään hyvän leivän saattelemana. 1. Leikkaa fileet suupaloiksi. Puhdista ja huuhdo purjo. Harjaa herkkusienet ja leikkaa ne sekä purjo palasiksi. Pese
Kanapata Gluteeniton
Roman Schatz ja Ville Haapasalo valmistavat gruusialaista Satzivia. Laita kana kokonaisena keittymään isoon kattilaan 1,5-2 tunnin ajaksi. Kuori kaksi porkkanaa ja laita ne kiehumaan veteen omaan kattilaan. Kuori ja pilko pieneksi yksi sipuli ja kolme valkosipulinkynttä. Laita pannu liedelle ja siihen voita n.30g. Lisää sipulit pannulle.
Tilliliha on alkuperäisimmillään vasikasta tai lampaasta tehtynä, mutta onnistuu se broileristakin. Kastikkeen pitää maistua hieman happamalta ja aavistuksen makealta. Keitetyt perunat sopivat seuraan. 1. Pane kanapalat pataan, kaada päälle vettä, niin että ne peittyvät ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto, lisää kanaliemikuutiot,
Kanapata Broileri
Mausteinen broileripata kypsyy uunissa meheväksi. Tarjoile riisin ja salaatin kera. Ohjeesta riittää 6 annosta. Energiapitoisuus: 210 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>. Kuumenna
Kanapata Kevyt
Kanapata syntyy näppärästi joko liedellä paistamalla tai uunissa hauduttamalla. Kanapadan joukkoon voit myös lisätä mieleisiäsi makuja. Ruskista koipinuijat padassa ja lisää pilkottu sipuli, paprikat, kesäkurpitsa sekä mausteet joukkoon. Lisää jauhot ja anna niiden kypsyä hetken aikaa hyvin sekoittaen. Lisää kanaliemi sekä tomaattimurska ja
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja