Parsasesonki on taas täällä! Nappaa parhaat parsaohjeet.
Tankoparsaa pursuavat hevihyllyt ovat varma kevään merkki! Vihreästä parsasta saa loihdittua monenlaisia ruokia ja suolaisia leivonnaisia.
Yksinkertaisimmillaan parsan voi syödä pannulla tai grillissä paistettuna, esimerkikiksi sitruunalla ja suolalla maustettuna. Parsan paras kaveri on tietysti myös hollandaise-kastike.
Nappaa vinkit parhaisiin parsaohjeisiin!
Lue myös: Parasta perunasalaattia ikinä! Linnea vinkkaa valmistusniksin
Parsarisottoa huippukokkien tapaan
Keittiömestarit Hans Välimäki ja Harri Syrjänen ovat molemmat jakaneet MTV Uutisten Makuja-ruokasivuille omat parsarisottoreseptinsä.
Välimäen mukaan risoton sekoittamiseen kannattaa valita pehmeä työväline, kuten silikonilasta tai puuhaarukka. Tärkeää on myös valmistaa risotto kunnon risottoriisistä.