Keitä pestyt perunat kuorineen. Jäähdytä ja leikkaa puoliksi.
Napsaise valkoisista parsoista kuiva tyvi pois ja kuori. Keitä noin kuusi minuuttia suolatussa vedessä ja jäähdytä. Leikkaa parin sentin paloiksi ja jätä nuput erikseen koristelua varten.
Hienonna kevätsipuli. Laita kulhoon perunat, parsat, hienonnettu kevätsipuli, oliiviöljy, sitruunankuoriraaste ja sitruunanmehu. Sekoita ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Levitä muutama lusikallinen miso-chilimajoneesia laakean lautasen pohjalle. Lusikoi päälle perunasalaattia. Koristele esimerkiksi parsannupuilla, murskatuilla manteleilla, ohueksi leikatuilla jalapenoilla, granaattiomenan siemenillä ja viimeistele lorauksella oliiviöljyä.
Kokki Linnea Vihonen valmisti tämän killerihyvän perunasalaatin MTV Uutiste Live -lähetyksessä vappuna. Parhaan perunasalaatin salaisuus piilee miso-chilimajoneesissa. Salaatin koristelussa kannattaa käyttää omaa luovuutta!