Tätä pastareseptiä Harri Syrjänen suosittelee – kokin "lempeä mutta raju paketti" valmistuu alle puolessa tunnissa: "Ei voi olla tekemättä"

Näin valmistuu Harri Syrjäsen chorizopasta 0:47 Näin valmistuu Harri Syrjäsen chorizopasta

Testaa Harri Syrjäsen chorizopasta, jonka kokki kuvailee olevan yksi one pot -reseptisuosikeistaan.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka näppärästi Harri Syrjäsen chorizopasta oikein valmistuu!

Kaipaatko uusia arkiruokaideoita? Muun muassa Mitä tänään syötäisiin? - ja Kokkisota-ohjelmista tuttu kokki Harri Syrjänen vinkkaa Instagram-tilillään pastareseptistä, joka valmistuu alle puolessa tunnissa.

Viimeisimmän one pot -pastareseptin pääraaka-aine on chorizo.

– Nyt lähtee yks mun suosikeista, lempeä mutta raju paketti. Jos alle 30 minuutissa saa näin hyvää, ei voi olla tekemättä, Syrjänen kehuu reseptiään.

Harri Syrjäsen chorizopasta

Tältä näyttää valmis pasta-annos.

200 g chorizo makkaraa
320 g pennepastaa
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 valkosipulinkynsi
4 kevätsipulin vartta
kourallinen lehtipersiljaa
0,5 dl oliiviöljyä
7 dl lihalientä
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl paprikajauhetta

Pilko chorizo, paprikat, valkosipuli ja kevätsipuli sekä persilja. Ruskista chorizo, paprikat ja valkosipuli kevyesti oliiviöljyssä kasarissa. Mausta paprikajauheella.

Lisää kasariin tomaattimurska sekä lihaliemi ja kiehauta. Lisää pasta. Keitä pastaa hiljaa hymyillen 15 minuuttia. Lisää kevätsipuli ja persilja ja keitä vielä 2–3 minuuttia. Rouhaise sekaan mustapippuria ja tarvittaessa suolaa.

Selaa kuviin nuolinäppäimestä painamalla. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.