Ystävä Iltalehdelle: Järvilehto vaikenee yhä veneturmasta

Entisen F1-kuski Jyrki Järvilehdon kohtalokkaasta veneturmasta on kulunut vuosi.

Järvilehdon hyvä ystävä, F1-selostaja Matti Kyllönen kertoo Iltalehdessä olleensa useasti tekemisissä Järvilehdon kanssa turman jälkeen, mutta itse veneonnettomuudesta ei ole puhuttu.

– Sitä toivoisi, ettei kukaan ihminen joutuisi tuollaiseen tilanteeseen. Äärimmäisen kurja juttu, Kyllönen sanoo Iltalehdessä.

– Ei ole ollut mitään tarvetta palata siihen.Kaikesta muusta olemme kyllä Jykän kanssa keskustelleet. Yhteisistä, positiivisista asioista.

Tapauksen poliisitutkinta on venynyt, ja Ilta-Sanomien mukaan kohtalokasta, yhden ihmisen hengen vaatinutta veneturmaa tutkii jo neljäs tutkinnanjohtaja.

– Tämä vuosi on ollut sanoinkuvaamattoman raskas, kun asiassa ei tule mitään päätöksiä. Tämä on varmasti koetellut monelta eri kantilta hyvin monia ihmisiä, Kyllönen lisää.

Jyrki Järvilehto oli mukana tuhoisassa veneturmassa kesäkuun 18. päivän yön tunteina. Järvilehdon ja hänen tuttavansa vene törmäsi kovassa vauhdissa Jomalvikin kanavan siltapalkkiin ja tuhoutui täysin iskussa. Järvilehdon seurassa ollut mies menehtyi ja entinen formulakuski itse loukkaantui vakavasti. Järvilehto puhalsi onnettomuuden jälkeen 1,7 promillea. Poliisi pyrkii selvittämään, kuka venettä ajoi.

Lähde: Iltalehti

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat