Yrittikö presidentin poika päästä tappelemaan jalkapallon EM-kisoissa? Katso kohuvideo

Englanti kaatoi Serbian EM-avauksessaan – golfin US Openissa dramaattinen loppu 3:17
Katso videolta: Englanti otti 1-0-voiton Serbiasta.

Englannin ja Serbian välisen jalkapallon miesten EM-kisaottelua edelsi raju yhteenotto huligaanikannattajien välillä. Nyt julkisuuteen ovat levinneet kuvat, jossa väitteiden mukaan esiintyy Serbian presidentin Aleksandar Vucicin poika Danilo Vucic.

Englannin ja Serbian välinen kamppailu oli nostettu korkean riskin ottelun. Paikan päällä oli noin 30 000 englantilaista ja 10 000 serbialaista. Poliisilla oli myös pelkona, että huligaaniryhmät ilmestyvät Gelsenkircheniin, jossa maiden välinen ottelu pelattiin. Pelko osoittautui todeksi.

Noin puoli neljän aikaa alkoi tappelu, jonka aikana ilmassa lensi tuoleja, pöytiä ja pulloja. Useita ihmisiä loukkaantui ja The Timesin mukaan poliisi otti kiinni kuusi henkilöä. Silminnäkijöiden mukaan yhteenotto muodostui veriseksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Yksi julkisuuteen levinnyt video on kerännyt suuren huomion. Kuvissa näkyy mies, jonka väitetään olevan Serbian presidentin Aleksandar Vucicin poika Danilo Vucic. Näin väittää muun muassa Itä-Balkanin asioihin erikoistunut politologi Jasmin Mujanovic, joka kommentoi asiaa X:ssä. Hän myös mainitsee, että Danilo Vucic olisi aiemmin yhdistetty Serbian alamaailmaan.

Videolla näyttää siltä, että kyseinen henkilö olisi pyrkimässä mukaan yhteenottoon. Itse ottelun voitti Englanti lukemin 1-0 Jude Bellinghamin maalilla.

Katso alta video, jolla väitetään näkyvän presidentin poika Danilo Vucic.

 

Lue myös:

    Uusimmat