Yömyöhään kotiin palannut nuorimies yritti ohittaa äitinsä turvakameran – naurettava yritys tallentui videolle

Tällainen on poliisin kamera-auto – näin se toimii 2:20
Tällainen on poliisin kamera-auto – ja näin se toimii!

Teinin kotiinpaluu ei mennyt aivan kuten James Bondilla, käy ilmi USA TODAYn jakamasta videolta. 

Jokainen nuori on varmaankin joskus luistanut kotiintuloajoista. Kotiinpaluu onkin sitten oma operaationsa, sillä nuoren täytyy joko keksiä uskottava tarina myöhäiselle kotiinpaluulleen tai sitten omaan huoneeseen pääseminen vaatii ninjamaisia otteita.

Nuori amerikkalaismies valitsi jälkimmäisen – kuinkas muutenkaan. Ajatus olisi ollut loistava, ellei perheen kotiterassilla olisi ollut turvakameraa, joka seuraa herkeämättä terassilla olijan jokaista liikettä.

Teini oli hyvin tietoinen kameran olemassaolosta ja siksi hän pyrki tekemään kaikkensa, jotta hän ei tulisi huomatuksi.

Kotiinpaluu oli kuin kohtaus komediaelokuvasta

USA TODAY jakoi Facebook-sivullaan lyhyen videon, joka on kuin kohtaus Mies ja alaston ase -tyyppisestä toiminnallisesta komediaelokuvasta.

Kun poika lähestyy perheen kodin terassia, hän heittäytyy ninjamaisesti vatsalleen maahan ja aloittaa myös monelle armeijan käyneelle tutun tetsaamisen, eli ryömimisen, käsiensä varassa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Se, mikä saa pojan toiminnan näyttämään entistäkin hauskemmalta, on toimintakohtaukselle ominainen taustamusiikki, joka luo miehen kotiinpaluulle oman jännitysmomenttinsa. 

Pojan ryömittyä talon ovelle alkaa todellinen jännitysnäytelmä: pojan täytyy avata kaksi lukittuna ollutta ovea lattian rajasta. 

Katso yllä olevalta videolta, miten kävi!

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: USA TODAY

Lue myös:

    Uusimmat