Yllätysnimitys! Moukarimestari Olli-Pekka Karjalainen valittiin Lentopalloliiton johtoon

Lentopalloliitto tiedotti keskiviikkona Helsingissä, että liiton uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu moukarinheiton SE-mies ja vuoden 2006 Euroopan mestari Olli-Pekka Karjalainen.

Karjalainen, 40, siirtyy liiton johtoon Kuortaneen urheiluopiston hanke- ja projektiasiantuntijan tehtävästä. Hän toimii myös Olympiakomitean hallituksessa ja Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksessa hallituksen puheenjohtajana.

15 kertaa peräkkäin Kalevan kisojen moukarihäkistä mestarina poistunut ja Suomea aikuisten arvokisoissa niin ikään 15 kertaa edustanut Karjalainen lopetti urheilu-uransa vuonna 2013. Jo vuotta aiemmin hänet oli valittu kokoomuksen listoilta Seinäjoen kaupunginvaltuustoon.

– Haimme korkean profiilin osaamista sekä vahvaa verkostoituneisuutta urheilun saralla, ja nämä asiat ovat Karjalaisen ehdoton vahvuus. Karjalainen tuntee huippu-urheilun niin oman urheilu-uran, työn kuin luottamustoimiensakin kautta. Hänellä on myös hyvä kosketuspinta lentopallon maajoukkuetoimintoihin Kuortaneen urheiluopistolla työskenneltyään, Lentopalloliiton puheenjohtaja Pasi Sydänlammi perusteli valintaa liiton tiedotteessa.

Karjalaisen edeltäjänä työskenteli Seppo Siika-aho, jonka työvelvoite päättyi viime viikolla.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja