Yllätyshäät! Mari Valosaari avioitui rakkaansa kanssa: "Tää päivä oli yllätys myös sulhaselle"

Mari Valosaari avioitui.

Somevaikuttaja ja fitnesskaunotar Mari Valosaari on avioitunut. Viime vuoden heinäkuussa kihlautunut Valosaari paljasti Instagram-tilillään astelleensa alttarille rakkaansa kanssa. 

– Yllätys. Hihi tää päivä oli yllätys myös sulhaselle. Onneksi tahtoi, vaikka tuli puskista (kirjaimellisesti mä astuin puskasta hääpuku päällä paikalle), hän kirjoittaa.

Hempeän hääkuvansa yhteydessä hän myös paljastaa, että lisää aiheesta saatetaan kuulla tällä viikolla Radio Novan päivissä.

Valosaari kertoi aikaisemmin MTV Uutisten haastattelussa, että parin rakkaus eteni nopeasti ja koronavuosi edisti muuttoa saman katon alle. Pian mies jo kosikin.

– Kosinta tuli täytenä yllätyksenä. Oletin, että me menemme minun isoäidin kanssa piknikille rannalle. Siellä sitten olikin saksofonit soittamassa ja kukkalaitteita. Se oli erittäin romanttinen kosinta, johon oli nähty vaivaa. En olettanut, että sitä olisi tullut siellä.


Valosaari erosi keväällä 2019 ex-miehestään, laulajana tunnetusta Jontte Valosaaresta. Heillä on kaksi alle kouluikäistä lasta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja