Yllättävä paljastus hämmentää – Barbra Streisand vihjailee suhteesta prinssi Charlesiin

3:38
Prinssi Charles täytti 70 vuotta

Barbra Streisand vihjaa olleensa romanttisessa suhteessa prinssi Charlesin kanssa. 

Yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Barbra Streisand, 77, esiintyi sunnuntaina 7. heinäkuuta Lontoon Hyde Parkissa. Viihdetaiteilija yllätti yleisönsä ottamalla esityksensä aikana puheeksi kuninkaallisen perheen ja erityisesti prinssi Charlesin, 70. 

Streisand alkoi puhua yllättäen huhuista, joiden mukaan hänellä on aikoinaan ollut romanttinen suhde prinssi Charlesin kanssa. Streisandin puhuessa hänen takanaan olleelle näytölle ilmaantui kuvia kaksikosta yhdessä 1970-luvulla. 

– Jos olisin pelannut korttini oikein, olisin voinut olla ensimmäinen juutalainen prinsessa, Streisand pilaili. 

Kaksikko tapasi toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 1974 Streisandin elokuvan Funny Lady kuvauksissa. Parin tiet kohtasivat kaksikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 1994, kun Streisand esiintyi Charlesin hyväntekeväisyysjärjestön järjestämässä tapahtumassa Wembley Arenalla. 

Samana vuonna huhuttiin, että Charlesilla ja Streisandilla olisi ollut suhde sen jälkeen, kun prinssi erosi prinsessa Dianasta. Vuonna 2016 julkaistussa Christopher Andersenin tehtailemassa kirjassa Game of  Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate and the Throne väitettiin, että Charles ja Streisand olisivat tavanneet salaa toisiaan bel-airilaisessa hotellissa. 

Sunnuntaisessa tapahtumassa Streisand ei kuitenkaan puhunut ainoastaan Charlesista, vaan muisteli myös tapaamistaan edesmenneen prinsessa Dianan kanssa. 

– Esityksen jälkeen protokollan mukaan oli odotettava, että hän nousee ensiksi ylös, mutta hän tönäisi minun ja antoi minun nousta ensin ylös. Hän oli niin kiltti, Streissand kertasi. 

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin vanhempien mainitsemisen lisäksi myös Harryn puoliso, toukokuussa pariskunnan esikoisen Archie Harrisonin synnyttänyt herttuatar Meghan sai maininnan Streisandilta, kun laulaja vaihtoi eräässä kappaleessaan sanansa viittaamaan herttuattareen. 

Lähde: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja