Prinsessa Dianan ystävä paljastaa – kuninkaallinen soitti sydäntäsärkevän puhelun avioeronsa jälkeen

1:50
Prinsessa Dianan kuolemasta tuli kuluneeksi 20 vuotta

Prinsessa Diana otti eron prinssi Charlesin kanssa raskaasti. 

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin vanhemmat, edesmennyt prinsessa Diana ja prinssi Charles olivat naimisissa 15 vuoden ajan ennen lopullista avioeroaan vuonna 1996. Hiljattain eräs Dianan läheisistä ystävistä kertoi ensimmäistä kertaa sydäntäsärkevästä keskustelusta, jonka hän kävi prinsessan kanssa eron jälkeen. 

Nish Josh muistelee antamassaan haastattelussa hetkeä, jolloin hän kuuli ensimmäistä kertaa Dianasta eron jälkeen. Josh kertoo muistavansa kuinka prinsessa soitti ystävälleen itkien saatuaan avioeropäätöksen Charlesilta. 

– Sanoin hänelle, että hän pärjää kyllä. Hetken kuluttua hän kokosi itsensä ja totesi: "No, otaksun ettei 21 miljoonaa puntaa ole huonosti entiseltä lapsenhoitajalta" mikä oli mielestäni suloista. 

Ennen kuin Diana meni naimisiin Charlesin kanssa vuonna 1981 hän asui Lontoossa ja työskenteli tanssiopettajana sekä lastenhoitajana. Pariskunta vihittiin avioliittoon St. Paul'sin katedraalissa. Arvioiden mukaan valtavia kuninkaallisia häitä seurasi television välityksellä 750 miljoonaa ihmistä. 

Diana ja Charles erosivat kuitenkin vuonna 1992 ja saivat virallisen avioeron vuonna 1996. Diana menehtyi elokuussa 1997 traagisessa auto-onnettomuudessa Pariisissa miesystävänsä Dodi Al-Fayedin kanssa. 

Lähde: The Sun

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja