Mainos

Yleis-Sirpa joutui jättämään Putouksen sketsihahmokilpailun: "Olen saanut todella hurmaavia viestejä"

Putouksessa sketsihahmo Yleis-Sirpa joutui vastikään jättämään kilvan kesken.

Yleis-Sirpaa näytellyt Putous-tähti Helmi-Leena Nummela kertoo MTVuutiset.fin haastattelussa, että sketsihahmokisasta putoamisen aiheuttama alakulo on vähitellen kääntymässä iloksi. Nummela kertoo, että heti putoamisen jälkeen häntä luonnollisesti harmitti, ettei Yleis-Sirpaa päästä enää näkemään sketsihahmokilpailussa.

– Tuli sellainen harmitus ja haikeus. Alkuviikosta oli outo tunne, kun muut jatkoivat hahmojen työstämistä ja minun piti jäsentää itseni uudelleen. Oli kuitenkin ihana tulla takaisin tänne harjoituksiin, kun täällä on niin paljon hommaa, mihin keskittyä seuraavaa lähetystä ajatellen, Nummela toteaa.

– Putouksessa on niin paljon eri osioita, että ehkäpä minulta vapautuu nyt energiaa enemmän muuhun, Nummela vihjaa salaperäisesti.

Näyttelijä kertoo saaneensa paljon palautetta sketsihahmostaan Yleis-Sirpasta. Tämä on lämmittänyt Putous-tähden mieltä valtavasti.

– Olen saanut aivan todella hurmaavia viestejä ihmisiltä ja ne ovat lämmittäneet tosi paljon mieltä putoamisen jälkeen, Nummela toteaa.

– Mutta kyllä minä silti kaipaan Sirpaa, Nummela päättää.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja