"Yksi hienoimmista äänistä ja raju elämä" – Robin Packalen ja Ellinoora paljastavat, keiden edesmenneiden tähtien kanssa olisivat halunneet tehdä musiikkia

Robin Packalen paljastaa, mitä luuli Jouni Hynysestä ennen Vain elämää -kuvauksia ja miksi heräsi joka aamu Hätä-Miikan takia 2:38
Robin Packalen paljastaa, mitä luuli Jouni Hynysestä ennen Vain elämää -kuvauksia ja miksi heräsi joka aamu Hätä-Miikan takia

Ellinooran ja Robin Packalenin suuret musiikilliset esikuvat menehtyivät kumpikin traagisesti ja ennenaikaisesti.

Artistit Ellinoora  sekä Robin Packalen  nähdään kumpikin tulevalla Vain elämää  -kaudella. Kumpikin muusikoista on ohjelmassa mukana toistamiseen: Packalen oli ensi kertaa versioimassa muita artistikollegoitaan vuonna 2017 Vain elämää -kaudella, joka kuvattiin Espanjassa. Ellinoora puolestaan oli ensi kertaa mukana seuraavana vuonna, 2018. 

Ellinoora kertoi MTV Uutisille Vain elämää -ohjelman pressitilaisuudessa odottaneensa ennen kuvauksia erityisesti sitä, että pääsee versioimaan kaksikon lisäksi mukana olevaa Kotiteollisuus-yhtyeestä tunnettua Jouni Hynystä. Packalen puolestaan kertoi jännittäneensä hieman Hynysen kohtaamista. 

– Pelkäsin, ettei meillä ehkä välttämättä synkkaa, koska hän oli niin jotenkin juro ja sellainen mörökölli tyyppi, mutta sitten hän olikin niin mukava tuommoinen huumoriveikko, että hänen kanssaan oli itseasiassa ihan parasta hengata siellä, Packalen muisteli kuvauksia. 

Packalenin, Ellinooran ja Hynysen lisäksi Vain elämää -kattauksessa mukana ovat A.W. Yrjänä, Virve Rosti, Anna Puu, Janna sekä Hätä-Miikka. Ohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa 8. syyskuuta.

Kysyttäessä, kuka olisi artisti, elävä tai kuollut, kenen kanssa Ellinoora ja Packalen haluaisivat tehdä yhteiskappaleen, on kummallakin vastaus heti valmiina. 

Ellinoora kertoo, että jos saisi mahdollisuuden tehdä yhteiskappaleen kenen tahansa kanssa, olisi hänen valintansa edesmennyt brittilaulaja Amy Winehouse.

– Yksi kaikkien aikojen hienoimmista äänistä ja raju elämä. Varmasti kokenut elämän hyvin, hyvin omalla tavalla. Olisi ollut kiva istua illallispöydässä ja kysyä, että miten tämän koet ja näet. Ja hän on aina ollut mun yksi suurimmista laulajasuosikeista, niin selkeä valinta. 

Winehouse menehtyi vuonna 2011 ollessaan 27-vuotias. Hänen kuolinsyynsä oli alkoholimyrkytys. 

Packalenin valinta olisi niin ikään edesmennyt laulajalegenda: Michael Jackson, joka menehtyi vuonna 2009. Packalen kertoo kasvaneensa Jacksonin musiikin tahdissa, vaikka hänen vanhempansa eivät juuri artistia itse kuunnelleet. 

– Michael Jackson on ollut mulle semmoinen esiintyjäesikuva sekä musiikillisesti hänessä oli sellaista intensiteettiä, mitä itsekin haluaisin tuoda ehkä esiin. 

Michael Jackson menehtyi 50-vuotiaana 25. kesäkuuta 2009. Laulajan kuolinsyy oli nukutuslääke propofolin yliannostuksesta johtunut sydämenpysähdys. 

Alla olevalla videolla Ellinoora kertoo, kuinka koki tänä vuonna festarikesän päinvastaisella tavalla – ja miltä tuntuu täyttää pian pyöreitä.

Ellinoora kertoo, kuinka koki festarikesän päinvastaisella tavalla – ja miltä tuntuu täyttää pian pyöreitä 2:13

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat