Williamilla ja Catherinella on yksi tapa lastensa kanssa, jota 95-vuotias kuningatar Elisabet ei voi käsittää: "Kuningattarelle se oli sietämätöntä"

0:31
Kuningatar Elisabet vietti lokakuussa yllättäen yhden yön sairaalassa.

Kuningatar Elisabet välttelee huonetta, joka monarkin mielestä kuuluu henkilökunnalle.

Keittiö on monille perheille tärkeä paikka, mutta kuningatar Elisabet, 95, olisi mieluusti vierailematta tässä huoneessa lainkaan. Aikoinaan kuninkaallisia läheinen lähde paljastikin, että Elisabetin mielestä on käsittämätöntä, kuinka paljon aikaa hänen lapsenlapsensa prinssi William ja tämän vaimo herttuatar Catherine viettävät keittiössä puuhaillen lastensa GeorgenCharlotten ja Louisin kanssa varsinkin Norfolkin kodissaan Anmer Hallissa.

– Kun kuningatar vieraili Cambridgen herttuan ja herttuattaren luona ensimmäistä kertaa, hän hän ei vaan kertakaikkiaan pystynyt käsittämään sitä, kuinka keittiö on perheen keskeinen kokoontumispaikka, lähde kertoi. 

– Kuningattarelle se oli sietämätöntä, sillä hän on tottunut käyttämään erillistä huonetta sellaiseen toimintaan. 

Kuningattaren mielipide voi tuntua erikoiselta varsinkin nykyään, mutta syy sille liittyy sosiaaliseen asemaan, jonka mukaan Elisabet on tottunut toimimaan koko ikänsä. 

– Hän ei esimerkiksi koskaan mene keittiöön, kun hän on Balmoralissa. Hänen mielestään se on paikka, jossa keittiön henkilökunta työskentelee. 

William ja Catherine ovat painottaneet haluavansa sen sijaan tarjota lapsilleen mahdollisimman normaalin lapsuuden ja elämän. Lisäksi herttuaparilla on myös merkittävästi vähemmän henkilökuntaa kuin kuningattarella, vaikka toki Cambridgen herttuaperheen taloudessa työskentelee useita ihmisiä. 

Lähde: Marie Claire

Juttua muokattu 6.12. klo 19.50 korjattu, että William on kuningatar Elisabetin lapsenlapsi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja