Vuosi Stephen ”tWitch” Bossin kuolemasta – 15-vuotias tytär muisteli koskettavalla kirjoituksella

Tanssija ja dj Stephen ”tWitch” Boss kuoli 13. joulukuuta vuonna 2022.

Dj ja tanssija Stephen ”tWitch” Boss kuoli 40-vuotiaana 13. joulukuuta vuonna 2022. 

Stephenin vaimon tanssija Allison Holker Bossin, 35, tytär Weslie, 15, muisteli Instagramissa kuoleman vuosipäivänä hyviä hetkiä, joita jakoi isänsä kanssa. Weslie on Allisonin edellisestä suhteesta, mutta Stephen adoptoi tytön aikoinaan. 

– Vuosi sinun kaipaustasi, muttei mene yhtäkään päivää, etten ajattelisi sitä, mitä annoit maailmalle. Rakkautesi, ohjauksesi ja viisautesi inspiroivat minua edelleen. Kaipaan lämpimiä halauksiasi, viisauttasi ja ääntäsi. Vaikka tuska poissaolostasi on edelleen läsnä, löydän tyyneyttä kauniista, yhteisistä muistoistamme, Weslie kirjoitti koskettavasti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Weslie jakoi kirjoituksensa yhteydessä vanhan kuvan hänestä ja isästään sekä toisen kuvan vain Stephenistä, jossa hän hymyilee leveästi. 

– Olit isäni, supersankarini ja paras ystäväni ja suurin puolestapuhujani. Rakkautesi ja tukesi tekivät minusta ihmisen, joka olen tänä päivänä. Kannan sinua sydämessäni ja toivon, että teen sinut ylpeäksi. Kiitos arvokkaasta elämästä, jonka jaoimme yhdessä ja pyyteettömästä rakkaudestasi, jonka annoit minulle. Vaalin ikuisesti nimeäsi, Weslie päätti kirjoituksensa. 

Stephen työskenteli muun muassa Ellen DeGeneresin show’n parissa. Hän toimi DeGeneresin keskusteluohjelman dj:nä ja yhtenä vastaavana tuottajana.

Allisonilla ja Stephenillä on kaksi lasta Wesleyn lisäksi: Maddox, 7, ja Zaia, 4.

Stephen teki itsemurhan motellissa, Los Angelesissa. Viranomaiset löysivät itsemurhaviestin, joka viittasi hänen aikaisempiin kamppailuihinsa elämässä, mutta sen tarkkaa sisältöä ei ole julkistettu.

Lue myös:

    Uusimmat