Ellen DeGeneresin ohjelmasta tunnettu dj Stephen "tWitch" Boss on kuollut 40-vuotiaana

Dj ja tanssija Stephen "tWitch" Boss oli kuollessaan 40-vuotias.

Dj ja tanssija sekä juontaja Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman dj:nä ja yhtenä vastaavana tuottajana tunnettu Stephen "tWitch" Boss on kuollut 40-vuotiaana. Bossin kuoleman vahvisti CNN:lle hänen vaimonsa ja tanssijatoverinsa Allison Holker Boss

Boss julistettiin kuolleeksi aamupäivällä 13. joulukuuta Los Angelesin Encinon esikaupunkialueella. Hänen kuolinsyykseen on vahvistettu itsemurha Los Angelesin piirikunnan lääketieteellisen tutkijan mukaan. Tutkimukset Bossin kuolemasta on päätetty, ja raportti hänen kuolemastaan on julkaistu ​​14. joulukuuta.

– Mitä raskaimmin sydämin joudun kertomaan, että mieheni Stephen on jättänyt meidät. Stephen valaisi jokaisen huoneen, johon hän astui. Hän arvosti perhettä, ystäviä ja yhteisöä yli kaiken ja johtaminen rakkaudella ja valolla merkitsi kaikkea hänelle. Hän oli perheemme selkäranka, paras aviomies ja isä ja inspiraatio faneilleen, hänen vaimonsa Holker Boss sanoi lausunnossaan.

Bossilla ja Holker Bossilla on kolme yhteistä lasta: Weslie, 14, Maddox, 6, ja Zaia, 3.

– Olen varma, ettei päivääkään kulu ilman, että kunnioitamme hänen muistoaan. Pyydän yksityisyyttä tämän vaikean ajan keskellä itselleni ja etenkin kolmelle lapsellemme. Stephen, me rakastamme sinua, kaipaamme sinua ja säästän aina viimeisen tanssin sinulle, Holker Boss päätti lausuntonsa.

Bossin viimeiseksi Instagram-päivitykseksi jäi hänen ja hänen vaimonsa jakama tanssivideo, jonka voit katsoa alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta juhli yhdeksättä hääpäiväänsä muutama päivä sitten.

DeGeneres jakoi 14. joulukuuta hänestä ja Bossista Instagram-kuvan, jossa he halaavat. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Sydämeni on särkynyt. tWitch oli pelkkää rakkautta ja valoa. Hän oli perheeni ja rakastin häntä koko sydämestäni. Tulen kaipaamaan häntä. Lähettäkää rakkautenne ja tukenne Allisonille ja heidän kauniille lapsilleen Weslielle, Maddoxille ja Zaialle, DeGeneres kirjoitti englanniksi.

Boss sijoittui toiseksi So You Think You Can Dance -ohjelmassa vuonna 2008, ja siitä hänen maineensa lähti nousuun. Myöhemmin hän toimi tanssikilpailun tuomarina. DeGeneres nosti hänet keskusteluohjelmansa dj:ksi vuonna 2014. Boss toimi myös sarjan vastaavana tuottajana ja työskenteli ohjelmassa, kunnes se tänä vuonna lopetettiin.

Boss sai tWitch-lempinimensä jo lapsena, kun hän ei voinut istua paikallaan. Lempinimi tarkoittaa vapaasti suomennettuna sätkähdystä.

Kuusi vuotta sitten Boss puhui kirjailija ja jalkapalloilija Lewis Howesin kanssa taustastaan, kuten yksinhuoltajaäitinsä kasvatuksesta ja siitä, miten suhde hänen poissaolevaan isäänsä on häntä muokannut.

Lähde: CNN


Lue myös:

    Uusimmat