Vuodet näkyvät Dallas-konkareiden kasvoilla – vai näkyvätkö?

Legendaarinen Dallas-sarja palaa MTV3:lle uusin jaksoin perjantaina, mutta mukana näyttelijäkaartissa on myös vanhoista jaksoista tuttuja hahmoja.

Dallasin uusissa jaksoissa pääpaino on Ewingen uudella sukupolvella, mutta jaksoissa nähdään myös legendaariset Dallas-hahmot Bobby, Sue Ellen ja J.R., eli Patrick Duffy, Linda Gray ja Larry Hagman.

Dallas-sarja alkoi voittokulkunsa Jenkeissä 34 vuotta sitten vuonna 1978, joten vuodet ovat muokanneet myös sarjan legendaarisia tähtiä. Osa tähdistä on harmaantunut, mutta mukaan mahtuu myös vanhenemista vastaan taistelevia ikinuoria.

J.R:n roolissa nähdään jälleen Larry Hagman. Nykyään kunnioitettavan 80 vuoden iän saavuttanut näyttelijä on vanhentunut varsin charmantisti.

71-vuotias Linda Gray palaa sarjan uusissa jaksoissa Sue Ellenin rooliinsa. Edellisen kerran hänet nähtiin Sue Elleninä 51-vuotiaana, mutta parinkymmenen vuoden kertymistä ei naisen kasvoilta juuri huomaa.

Bobby eli näyttelijä Patrick Duffy on kolmikosta ehkä eniten ikääntynyt. 63-vuotias näyttelijä ei ole peitellyt harmaantunutta hiuskuontaloaan, mutta ilme on pysynyt sama.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat