Muistatko vielä Dallas-sarjan Sue Ellenin? Tältä 79-vuotias näyttelijätär näyttää nykyään

Dallas-sarja teki paluun vuonna 2012 – superfani kertoo, mikä on sarjan menestyksen salaisuus!

Näyttelijä Linda Gray muistetaan parhaiten roolistaan Dallas-saippuasarjan Sue Elleninä.

Texasilaisesta öljysuvusta kertova Dallas-sarja oli 80-luvulla kaikkien huulilla. Ewingin perheen elämää seuraavaa ohjelmaa esitettiin Yhdysvalloissa vuodesta 1978 aina vuoteen 1991 asti.

Ikonisesta saippuasarjasta nousi monta tähteä, yksi heistä oli Linda Gray, joka näytteli sarjassa Larry Hagmanin esittämän J.R. Ewingin vaimoa, Sue Elleniä. 

Gray on aikaisemmin paljastanut elämäkerrassaan The Road To Happiness Is Always Under Construction roolin olleen hänelle pelastus.

– Halusin roolini kautta välttää tulemasta samanlaiseksi surulliseksi, yksinäiseksi ja epätoivoiseksi naiseksi, jollaisia Sue Ellen ja minun äitini olivat, Gray kuvaili kirjassaan.

Hän on myös kertonut J.R. Ewingin roolia näytelleen Larry Hagmanin olleen hänelle tärkeä ystävä. Hagman menehtyi vuonna 2012.

– Larry Hagman sai minut aina nauramaan. Minulta on kysytty usein, mikä oli hauskinta, mutta Patrick Duffy (Dallasin Bobby Ewing) ja minä emme koskaan pystyneet vastaamaan. Se oli jokapäiväistä. Hänen mielestään huumorin ylläpito kuvauksissa oli hänen tehtävänsä, Gray kuvaili The Sun -lehden haastattelussa. 

Linday Gray näyttelee edelleen. Hänet nähtiin vuonna 2017 suositussa Hollyoaks-brittisarjassa. Hän kertoi tuolloin Good Morning Britain -ohjelmassa ottaneensa roolin sarjassa vastaan taitavan suostuttelun ansiosta.

– Sarjalla on valloittavia tuottajia, jotka kutsuivat minut katsomaan muutamia jaksoja. Ne nähtyäni totesin sarjan olevan loistava ja suostuin mukaan.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja