Mainos

Voiko tämä olla totta? Vitsiksi tarkoitettu ohje sai ihmiset poraamaan reikiä iPhone 7 -puhelimiinsa

YouTubessa yli 10 miljoonaa katselukertaa kerännyt vinkkivideo on saanut ihmiset sekaisin.

Uusimmasta iPhonesta tuttu kuulokeliitäntä jäi kokonaan pois ja tilalle tuotiin langattomat kuulokkeet.

Koska kuulokeliitännän poistaminen aiheutti osakseen rutkasti kritiikkiä, tarttui YouTube-käyttäjä TechRax tuumasta toimeen ja kuvasi vinkkivideon siitä, kuinka kuulokeliitännän saa tehtyä itse uutuus-iPhoneen. Tarvitaan vain porakone ja oikean kokoinen terä.

TechRax-käyttäjän videolla neuvotaan, kuinka uuteen iPhone 7 -puhelimeen saa tehtyä omin pikku kätösin 3,5 millimetrin kuulokeliitännän. 

Huumorimielessä tehty video on kuitenkin saanut uuden käänteen: kaikki eivät nimittäin ymmärrä sen olevan tehty pilke silmäkulmassa.


Videon kommentteihin on nimittäin kertynyt mielensä pahoittaneiden iPhone-omistajien kertomuksia siitä, kuinka 3,5 millimetrin reiän poraaminen upouuteen puhelimeen onnistuikin rikkomaan koko laitteen.

"Kokeilin tätä ja onnistuin tuhoamaan näytön, joka ei nyt toimi... Tein todella elämäni typerimmän päätöksen katsoessani videon."

"Ystäväni kertoi tämän toimineen hänellä, mutta oma iPhoneni ei käynnisty enää porattuani reiän. Tarkistin reiän halkaisijan ja se on 3,5 millimetriä, joten se ei voi olla ongelma! Mitä oikein tapahtui? Onko kenelläkään samaa ongelmaa?"

"Kokeilin tätä, mutta nyt puhelimestani ei kuulu ääntä ollenkaan."

"Porasin neljä reikää ja kaikki toimivat hyvin. Nyt voin käyttää neljiä kuulokkeita. Kiitos."

Vaikka ihmisten hölmöydelle nauraminen onkin hauskaa, saattavat videon kommentoijatkin ymmärtää huumorin päälle. Ainakaan toistaiseksi vastaamme ei nimittäin ole tullut uskottavia tapauksia, joissa kukaan olisi vakavissaan porannut reikää upouuteen puhelimeensa.

1:34

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.