Virallisesti rumin joulupaita on löytynyt – överi pusero vie mauttomuuden uudelle tasolle

0:46
Koristele koti joulutunnelmaan helposti tyhjällä pullolla ja jouluvaloilla. Katso ohjeet videolta!

Yhdysvaltalaisäiti teki lapselleen ruman joulupaidan, joka palkittiin mauttomuudestaan.

Rumat joulupaidat ovat Yhdysvalloissa niin trendikkäitä, että niille on rapakon takana omistettu oma päiväkin. Tänä vuonna National Ugly Holiday Sweater Dayta vietetään 20. päivä joulukuuta.

Kaikista rumimmasta joulupaidasta järjestetään Yhdysvalloissa myös kilpailuja. Tänä vuonna voiton on ansaitusti vienyt virginialainen äiti, joka ompeli tyttärelleen mauttomuuden rajat ylittävän joulupaidan. Asiasta kertovat muiden muassa ABC7NY- sekä NowThis-sivustot Facebookissa.

Pääosassa savupiipusta laskeutuva pukki

Megan Crimes teki paidan lapselleen, joka osallistui ruma joulupaita -kisaan.

Punasävyinen paita on kuin savupiippu, josta joulupukin Yhdysvalloissa kerrotaan laskeutuvan yöllä sisään taloon jättääkseen lahjat kuusen alle. Paidassa pukki todella laskeutuu alas piippua pitkin – onneksi tulipesän liekit väistäen. Käytyään alhaalla, pukki nousee takaisin ylös.

Eikä tässä vielä kaikki! Paita on kaiken kukkuraksi koristeltu kultaisella koristenauhalla, jonka sisältä pilkistää valoja. Nauhasta roikkuu lisäksi vihreitä ja punaisia joulusukkia.

Todella rumaa, todella luovaa. Tämä ruma joulupaita on ehdottomasti palkintonsa ansainnut.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Lahjakas ja luova äiti kerää suitsutusta

Sosiaalisessa mediassa äidin luovuutta on kiitelty.

– Tämä on hätkähdyttävä neule. Nainen, joka teki tämän, on hyvin lahjakas. Hymy hänen tyttärensä kasvoilla on korvaamaton, Sandy Ptingst kirjoittaa Facebookissa.

– Superluovaa, rakastan tätä! Tanya Ford kommentoi.

– Suloisin jouluasu ikinä! Vince Dagaraga ylistää.

Rumat jouluvaatteet ovat rantautuneet Suomeenkin, ja hassut tai rumat jouluhenkiset vaatteet ovat tehneet kauppansa jo muutaman joulun ajan. Megan Crimesin luomus voi toimia innostuksena käsityöhenkisille ihmisille, jotka haluavat hätkähdyttää itse tehdyllä rumalla joulupaidalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja