Bussikuskia kiellettiin pitämästä yllään värikästä joulupaitaa – tyrmistyi perusteluista: "Naurettavaa!"

Asiantuntija arvioi kosmetiikkajoulukalenterit 31:41
Videolla asiantuntija arvioi tämän vuoden kosmetiikkajoulukalenterit.

Kuljetusfirman pomo kielsi työntekijöitä käyttämästä jouluisia villapaitoja, koska kyydissä olevat lapset saattavat pelästyä. Aiheesta uutisoi muun muassa Metro-sivusto.

Ison-Britannian Portsmouthissa minibussin kuljettajana työskentelevälle Mike Osbornille kerrottiin, että hän ei saisi pitää kirjavanvärisiä jouluisia villapaitoja yllään työvuoron aikana.

Pete’s Airlink -firmalla töissä oleva Mike oli tullut töihin kirkkaan punaisessa jouluisesti kuvioidussa villapaidassa, mutta hänen käskettiin laittaa päälleen sen sijaan yhtiön virallinen harmaa paita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pomon mukaan joulupaita saattaisi pelottaa lapsia, joilla on erityistarpeita. Kaikkien firman kuskien tulee pitää päällään virallista paitaa joulusesongin ajan.

Pitää kieltoa "hölynpölynä"

Miken mukaan väite pelkäävistä lapsista on hölynpölyä.

– Tämä on jotain, mitä Joulukertomuksen Ebenezer Scrooge voisi tehdä. Naurettavaa! Mike päivittelee Porthsmouth’s The News -sivustolle.

Pomo pelkää lasten säikähtävän

Miken esimies Peter Bryden kertoo Metro-sivustolle, että hän ei olisi halunnut pilata kuljettajan päivää. Hän kuitenkin perustelee päätöstä yhtiön säännöillä.

– Yksi suurimmista huolenaiheistamme ovat joulukoristeet minibusseissa. Jos jokin peittää näkyvyyden, kuljettajamme voivat saada sakot, Peter kertoo.

– Meidän pitää myös huomioida se, että kuljetamme monia lapsia, joilla on erityistarpeita. Emme halua tehdä mitään, mikä voisi järkyttää heitä.

Mike ei tehnyt asiasta sen isompaa numeroa, sillä hän halusi pitää työpaikkansa. Kieltoa hän ei siltikään ymmärrä.

Lue myös:

    Uusimmat