Viikon kuuma mies: Lumoavilla silmillään valloittava näyttelijä Cillian Murphy

Helmi muistaa lukijoitaan naiskauneuden vastapainoksi myös mieskomeudella. Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää hetki naistenpäivää, kuin mieskomeutta hetken ihastelemalla!

Ainakin naistenpäivänä jokaisen naisen olisi syytä suoda itselleen hetki mieskomeuden parissa. Tällä kertaa Helmen Viikon kuuman miehen roolissa nähdään syötävän suloinen näyttelijä Cillian Murphy.

35-vuotias Murphy on kotoisin Irlannista. Murphy aloitti uransa esiintyjänä rokkarin roolissa. Kun miehen levysopimusta ei jatkettu, lähti hän kokeilemaan siipiään näyttelyn parissa. Vuonna 1996 hän tekikin debyyttinsä näyttelijän roolissa näytelmässä Disco Pigs.

Sittemmin suurista sinisistä silmistään tunnettua hurmaavaa Murphyä on ylistetty taidostaan samaistua mitä erikoisempiin rooliin. Murphy muistetaan kenties parhaiten Scarecrown roolista elokuvissa Batman Begins ja Yön ritari. Mies nähtiin merkittävässä roolissa myös Leonardo Dicaprion tähdittämässä elokuvassa Inception.Viimeisin suuren yleisön Hollywood-tuotos, jossa Murphy on näytellyt, on In Time -elokuva.

Näyttelijäkomistus on luonteensa puolesta tietyllä tapaa harvinaisuus Hollywood-piireissä. Murphy on nimittäin kertonut avoimesti vieroksuvansa Hollywood-kulttuuriin kuuluvaa näyttäytymistä. Mies viihtyy ennemmin perheensä parissa kuin punaisella matolla. Murphyllä on nuoruuden rakastettunsa, Yvonne McGuinnessin kanssa kaksi poikaa.

Cillian Murphy valloittaa valtavilla silmillään, katso vaikka itse!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja