Viikon kuuma mies: Herttainen paha poika Sami Uotila

Salatut elämät -sarjan paha poika Aki Nikkinen tekee paluun Pihlajakadulle. Tämä onkin mahtava syy tehdä näyttelijä Sami Uotilasta tämän viikon kuuman miehen.

Näyttelijä Sami Uotila, 43, muistetaan muun muassa Salatut elämät -sarjan Aki Nikkisenä. Miehessä on sopivassa suhteessa hieman pahaa poikaa ja sydämellistä komistusta. 

Uotila aloitti Salatut elämät -sarjassa vuonna 1999, mutta poistui sarjasta jo parin vuoden jälkeen. Mies teki kuitenkin niin lähtemättömän vaikutuksen sarjan faneihin, että hän ei ole 13 vuoden tauon jälkeenkään unohtunut heidän mielestään.

– Fanikohtaamiset olivat aina joko todella innostuneita tai lämpimiä tai sitten ohi käveli tuhahteleva ihminen. Ne olivat selkeästi joko positiivisia tai sitten Nikkinen oli ärsyttänyt, Uotila kuvailee fanikohtaamisiaan MTV.fille.   

Sami Uotila kertoo ikimuistoisimmista fanikohtaamisistaan. 2:26

Videolla mies paljastaa kohtaamisen, joka hänelle on jäänyt erittäin positiivisessa ja jopa sydäntä särkevästi mieleen.

Salatut elämät -sarjan lisäksi mies on viihtynyt paljon teatterilavoilla niin näyttelijänä kuin myös ohjaajana. Miehen äänikin on tullut tutuksi lukuisista piirretyistä, mutta etenkin Autot-animaatioiden Salama McQueen -hahmona. 

Mies on myös innokas pokerin harrastaja, joten hyvä käsi ja pokerinaama ovat takuulla tuttuja tekijöitä tälle hurmurille.

Salatut elämät viihdyttää suomalaisten arkea joka päivä, mutta perjantaina 17. lokakuuta jokainen on takuulla liimautunut ruudun ääreen, koska tällöin ilkikurinen Aki Nikkinen palaa Pihlajakadulle.

Katso kuvat viikon kuumasta miehestä:

Salatut elämät arkipäivisin kello 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat