Viikko 24: Heikki Pohjonen murhataan

Koko Pihlajakatu on paikalla, kun Heikki tuupertuu Majatalo Amandan lattialle.

Kahden jäätyään Sergein ja Pepin tunteet kuitenkin kuumenevat ja he etenevät kohti seksiä, mutta Sergei keskeyttää tilanteen tunnustaen hänellä olevan joku toinen. Sergei paljastaa Sebastianille vahingossa tunteensa Mariannaa kohtaan ja Sebastian kertoo asiasta pettyvälle Pepille. Myöhemmin Sergein ja Pepin välit lähentyvät jälleen ja Peppi käy Mariannan luona mielisairaalassa käskeäkseen tätä pysymään erossa Sergeistä.

Heikki ehdottaa Kristiinalle muuttoa Helsingistä ja Kristiina ilmoittaa tyrmistyvälle Ismolle muuttavansa pois Heikin kanssa. Ismo vannoo kostoa Heikille. Sanni yllättyy Heikin muuttoehdotuksesta. Sanni ilahtuu, kun Tale haluaa piristää häntä ja antaa hänelle omaa aikaa. Sanni alkaa pohtia perheen tärkeyttä puhuttuaan isänsä kanssa ja kosii Talea. Tale suostuu ja he päättävät salata kihlauksensa.

Janne saa isyystestin tuloksen ja pyytää Kallen varmistusta asiasta. Kalle paljastaa Larille, että Jannen negatiivinen isyystesti tarkoittaa, että Sannilla on saattanut olla joku kolmaskin mies. Lari muistaa yhteisen humalaisen yönsä Sannin kanssa ja järkyttyy tajutessaan, että saattaa olla Sannin lapsen isä.

Sebastian järkyttyy tajutessaan Oliverin Taalasmailta löytämien piirustuspapereiden olevan sopimus, jossa Helena antaa majatalon Akille. Sebastian näyttää Helenalle paperin ja Helena järkyttyy, kun hän tajuaa Akin huijanneen häntä koko ajan. Aki yllättyy, kun hänen tyttärensä Alissa ilmestyy toimistolle. Iida kohtaa  hänelle uhkaviestejä lähettäneen Alissan ja pakenee.

Jirin painostuksen alla Eva tunnustaa olevansa eskortti-tyttö ja kertoo joutuneena asiakkaansa raiskausyrityksen kohteeksi. Jiri järkyttyy, sättii Evaa ja vaatii Evaa jättämään työnsä Akin luona. Eva tunnustaa Akille, että ”Virtanen” yritti raiskata hänet. Aki lupaa Evalle selvittää miehen henkilöllisyyden ja häkeltyy tajutessaan, että Monicaa ja Evaa ahdistellut mies saattaa olla sama henkilö. Eva kuitenkin hermostuu Akille ja irtisanoutuu Akin palveluksesta. Aki tenttaa Monicalta miehestä ja Monica kertoo nähneensä miehen kerran majatalossa. Monica tunnistaa kadulla Heikin, Heikki pakenee, mutta Sebastian ja Aki lähtevät Heikin perään saaden tämän kiinni. Paikalle tulevat poliisit kuulevat, kun Sebastian ja Aki uhkaavat Heikin henkeä. Sebastian ja Aki joutuvat päästämään Heikin menemään. Miehet uhoavat tuhoavansa Heikin. Sebastian lupaa pitää Monicasta jatkossa huolta. Ismo, Aki, Sebastian ja Monica puhisevat kiukkua Heikkiä kohtaan. Heikin majatalohuoneen ovelle koputtaa salaperäinen hahmo. Majatalossa ovat läsnä kaikki Heikkiä vihaavat henkilöt, kun tämä tulee rappuja alas ja kaatuu maahan pihviveitsi selässään. Joku on murhannut Heikin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja